Belevingsdag Perspectief Herstelbemiddeling

Belevingsdag regio Noord-Brabant en Limburg

24/05/2022

Op donderdag 7 juli 2022 organiseren we een Belevingsdag in de regio Zuidoost Nederland. Professionals van ketenpartners zijn van harte welkom om zich voor deze Belevingsdag aan te melden. Op deze dag bieden wij een kijkje in de keuken van herstelbemiddeling.

Kijkje in de keuken

Met de Belevingsdag willen we professionals, werkzaam bij onze samenwerkingspartners, een kijkje in de keuken van herstelbemiddeling bieden. Door middel van drie interactieve workshops ervaar je hoe herstelbemiddeling in zijn werk gaat. Ook vertellen oud-deelnemers over hun ervaring met herstelbemiddeling.  

Waarom?

Herstelbemiddeling maakt het mogelijk dat mensen kunnen herstellen van een ingrijpende gebeurtenis door het contact aan te gaan met degene die betrokken was bij dezelfde gebeurtenis. Bij zowel slachtoffers als daders (of veroorzakers) helpt het contact bij het verwerken van wat er is gebeurd, waardoor deze gebeurtenis minder negatieve invloed heeft op hun kwaliteit van leven. Het helpt mensen om hun leven te vervolgen en zich te richten op de toekomst. En daar heeft ook hun omgeving baat bij.

online belevingsdagen

Datum:

Donderdag 7 juli 2022

Tijd:

Start 9.30 uur – einde 15.30 uur.

Locatie:

The Student Hotel,

Stationsweg 1 in Eindhoven

Erbij zijn?

We nodigen professionals van onze samenwerkingspartners uit het Zuiden van ons land van harte uit voor deze dag. Het maakt niet uit of je al eerder een cliënt naar ons hebt verwezen. Misschien ken je een collega die nog onbekend is met ons werk en geïnteresseerd is om meer met herstelbemiddeling te doen.

Wil je deelnemen aan deze dag, maak dan je interesse kenbaar door het formulier hieronder in te vullen. Door het interactieve karakter van de bijeenkomst is het aantal plaatsen beperkt. 

Vragen? Mail ons op beleef@perspectiefherstelbemiddeling.nl of bel ons op: 030-2340045.

Meer weten?

Lees op onze website meer over onze Belevingsdagen in november 2021. Er namen toen onder andere medewerkers van DJI, het OM, de Reclasseringsorganisaties, Slachtofferhulp Nederland en politie deel. Ook kun je impressiefilms van een eerdere Belevingsdag bekijken.

Let op:

Alle velden in het aanmeldformulier zijn verplicht. Eén aanmelding per persoon.

DIT EVENEMENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN, AANMELDEN KAN NIET MEER.

Ja, ik neem graag deel aan de Belevingsdag!